Kako sem postala dolgolaska ;)Danes pa malo drugačen blog. Lahkotnejši…no…verjamem, da bo marsikateri ženski odgovoril na mnoga, če ne že na vsa  vprašanja povezana z lasmi in lasnimi podaljški. J

Lasje so že v zgodovini veljali za simbol lepote, erotike, ženstvenosti, moči ( če se spomnimo zgodbe o Samsonu, ki je zaradi svojih las imel in izgubil svojo moč) in tako je še danes.

Kot mlado dekle sem imela srečo z lasmi. Bili so dokaj zdravi, prikupno skodrani in predvsem RASTLI SO. Hehe.  Neverjetno močne in goste lase sem imela med nosečnostjo, po njej pa so mi začeli neverjetno izpadati. Joj prejoj, ko vidiš banjo polno las. L Hormoni seveda igrajo veliko vlogo pri tem in tako se je zgodba o Teji dolgolaski spremenila. Do neke dolžine so že zrastli, potem pa so na konicah viseli v špice in postali tanki do te mere, da sem pri svoji naravno skodranosti, večinoma v čopu imela en srednje velik koder, v spuščeni varjanti pa celo dva. Uuu…hehe…Saj vam pom potaggala na Facebooku, kako je to zgledalo in kako je izgledalo po podaljševanju.

Tudi sama sem zavidala dolgolasim zvezdnicam ( samo poglejte Cheryl Cole, kako bujne lase ima <3 oh)…in počai prehajala na misel, da pa morda ne bi bilo slabo, če bi si jih podaljšala.  Nabirala sem informacije pri različnih frizerjih, nekateri so podaljševanje podpirali, drugi so me strašili, da bom ostala brez svojih las itd. Pa sem za nekaj časa misel o podaljških opustila. Dokler nisem odkrila podaljškov iz čisto naravnih las LUDIS. Na Facebooku sem odkrila Podaljševanje las Ludis in zadevo preverila. Videla vse tiste fotke pred/po…wauuu…res res prečudovito. Jaaa to hočem. Ampak lepo počasi.

Parim puncam, katere sem videla, da so potaggane na teh fotkah sem pisala in vse so bile prezadovoljne z lasmi. Nekatere so pred tem poskusile že druge firme, ki izdelujejo laske, ampak Ludis jih je do zdaj najbolj prepričal.

PA sem rekla ok. Zdaj ali nikoli, hehe. Navezala sem kontakt, se dobila s punco, ki podaljšuje, mi je pokazala laske…in čez nekaj dni, sem bila že na podaljševanju. Vsa v pričakovanju.

Za prvič sva dali 75 čopkov. Tako, da se pač navadiš. Sam postopek je šel zelo hitro. In ko sem začutila te lase na svojih ramah…te mehke, svetleče….laske…wau. Skakala do stropa. Res, prelep občutek. Končno imam lase!!! Hahaha…Poleg lask sem dobila tudi garancijo na njih. 6 mesecev nekje mine, pred naslednjo menjavo. Poleg tega je v podaljševanje Ludis vključeno tudi: Maska Ludis in lifting terapija ter razčesavanje laskov.

Zakaj pišem o tem danes? Zato, ker sem nd zadevo totalno navdušena. Nad kvaliteto las, nad strokovnostjo osebja, kozmetike…

Evo po alinejah, da se bo lažje znajti:

-Lasje Ludis so obdelani iz 100% naravnih las. Kvaliteta le teh je prioriteta podjetja LUDIS, zato so lasje iz najkvalitetnejših in skrbno izbranih indijskih las, kateri pa so skrbno predelani s pomočjo napredne tehnologije predelave las in zaradi tega ima vsak vstavek enako strukturo in mehkobo, kot naš evropski las in se mu popolnoma prilega. Seveda pa je tudi zelo pomembno, da je sama gostota pramena enakomerno porazdeljena od korena do konice, kar pa je velika prednost pri samem vstavljanju in končnem videzu pričeske (double drawn). Prav tako so  lasje obdelani po metodi REMY, kar pomeni  v  smeri rasti naravnega lasu (korenina na korenino, konica na konico). Veliko posebnost pri lasnh vstavkih LUDIS predstavljajo  čepki, ki s svojo posebno nazobčeno obliko  omogočajo delitev na dva ali tri dele (izvor:www.ludis.si).

-Lasje potrebujejo posebno nego. Jaz si jih umivam kar z Johnsons baby šamponom, ker vsebuje najmanj alkohola. Po dvojnem šamponiranju si za 5 minut na lase dam balzam in nato po temeljitem izpiranju še masko za lase-Ludis. Pustim delovati 5 minut, vmes zelo nežno laske razčešem. Masko včasih pustim delovati tudi dlje časa. Mokrih las potem ne češem. Nanje nanesem poseben serum za mehke lase in posprejam z tekočino za zaščito pred vročino in UV. Nato jih fenam na srednji jakosti in nato razčešem s posebno krtačo, ki je namenjena lasnim podaljškom. Nato jih poljubno oblikujeme. Zelo enostavni so in primerni za oblikovanje različnih pričesk. Včasih jih nakodram, navijem na velike ježke, ravnam…skratka  razlike med mojim naravnim lasom in podaljški skoraj ni.

-Laske si večkrat na dan razzčešem s krtačo, da se ne zapletajo. Kar pa se skoraj ne, če pravilno skrbiš zanje. Sama sem pravilno nego vzela za sveto. Tako, da nimam nobenih težav.

-Pa še to je zanimivo: ko sem si dala prvo rundo podaljškov ven, sem opazila, da so se tudi moji lasje okrepili in zgostili. In NE PRAV NIČ NISEM BILA PLEŠASTA. Samo pravilna nega mora biti dosledno izpolnjevana.  Z naravnim baby šamponom in priporočeno kozmetiko.

-Zanimivo mi je tudi to, da so lasje ostali ENAKI od prvega dne, do dne, ko sem si jih zamenjala. Pa še to sem si jih zamenjala samo zato malo prej kot pred pol leta, kolikor navadno traja zadeva, ker so mi moji tako hitro zrasli, da sem imela že narastek svojih las. Skratka las je ostal isti.

-Torej nega, nega in še enkrat nega.

-In kar mi je tudi zelo všeč je to, da sem lahko vedno v kontaktu z osebo, ki mi jih je podaljšala. Kakršnokoli vprašanje, dilema…pokličem in je rešeno. Res mi ni žal in bom kar ostala pri tej svoji novi razvadi.

-Po mesecu dni prideš v salon na lifting terapijo, ki laske osveži in zmehča, ter na razčesavanje. To pomeni, odstranjevanje izpadlih las. Ker seveda lasje dnevno izpadajo (naraven lasek, da ne bo pomote) in se nabirajo nad čepki.

-V drugi rundi podaljševanja sem iz 75 čepkov že prešla na 100 čepkov. In ker jih negujem kot je treba, je la zdaj po 4ih mesecih še vedno tak kot je bil prvi dan.

-Ludis je kvaliteta. Sama nikoli ne dajem nase nekih nepreverjenih, škodljivih in nekvalitetnih zadev.

Pa še to:

Ludis ne poškoduje tvojega lasu. Ampak strukturo tvojega lasu še izboljša.

Ne povzroča alergij.

In ja punce, če boste morda v kakšni divji situaciji s svojim dragim, hihi…ne ne more vam izpuliti las 😉 So s keratinom dovolj močno pritrjeni na vaše laske. Pa tudi med spanjem jih ne čutite. Morda prvih nekaj dni, ker nisi navajena. Tako, da če greste na zmenek s fantom, pa saj veste…kiss kiss, hug hug, gre vam skozi lase, ga ne bo nič prestrašilo v stilu:« Kaj za vraga se pa tebi nabira na glavi?«hehe…ker se čepkov skoraj ne zatipa.

Torej, če razmišljate o lasnih podaljških IZBERITE LUDIS. Ne bi hvalila, če ne bi bilo zares dobro. Toliko me pa že poznate ne? 😉

Kontakte pa boste našle na taggu, ki je nalepljen nad tem zapisom na moji fb strani. Kul?

Tako, zdaj pa veselo na delo…spremenite se v dolgolasko, ker dolgolaske so bolj srečne in bolj se zabavajo…haha…;) Malo šale a nekaj resnice je pa le 😉

Poljub, dolgolaska in zelooooooo zadovoljna uporabnica LUDISa, Teja 

Sharing :

Leave a Reply

%d bloggers like this: