Avdić-evanjeKončno sem dočakala posteljo. All Starke za hojo po Ljubljani res niso primerne. Ne morem si predstavljat kako je lahko Phill Jackson in družba seveda, igral v njih basket!…pojma nimam. Pomoje ma model stopala total deformirana . No kakorkoli…All Starke no go. Zgledajo pa ekstra dbest na črne leggice. Ok, zdej si ga pa malo zabluzila a ne Teja?

Danes je bil ekstra uspešen dan. Podcast z Denisem Avdićem je bil res prijeten. Moram priznat, da ko sem mu pred tednom dni pisala, če bi bil moj gost, sem mislila, da se ne bo odzval ali pa da bo zavrnil. Pa ni. S prve:«Z veseljem. Kdaj? Čez en teden…gremo valda. Pridem.« Pa saj ne, da bi si mislila, da je tip zdaj, ko je bolj znan pa to, kaj bolj fancy in da ne jebe. Samo midva se že nekaj časa poznava. Tko like 5 let. No 5 let s enisva videla. Nazadnje na stand-upu na Lentu, ko je bil še popoldanski moderator na radiu 1. Prijazen, simpatičen, srednje zadržan in izredno ambiciozen. Pa ne v smislu, da bi iz njega silila neka bolna ambicioznost. Ampak si mu videl v očeh in po govoru glede stand-upa in radia, da je totalno zagnan model.

Bolj mi je bila panika pred zavrnitvijo zato, ker sva v zadnjih letih ko je dobival Viktorje za radijsko osebnost, izgubila stik…pa to bolj zato, ker sem ga na Facebooku javno skurcala, ko je pokazal sredinca na Viktorjih. In saj veste kako potem to gre…na Facebooku nisi več frend…pa pol če tam nisi frend, si itak hejter…al kaj jst vem :)…kr neki vglavnem včasih ta Facebook…včasih smo se vse lepo zmenil na 4 oči pa mirna Bosna…zdej pa nekaj nekdo kje sliši kar mu ni kul in POKA-fašeš blokado. Mah klinc, sej jst sem ista včasih :). Samo takrat sem bila res ogorčena. KAO. Ja kao. Ne vem kaj je bilo.  Mal mi je šel na živce…ma ne- vsi so mi šli takrat na živce…Al pa sem bila ljubosumna na to, da je njemu uspelo, meni pa…jah…jaz sem pa bila tam kjer sem bila-na dopoldancu. To so te radijske ego fore…nima veze…:D…ampak ok. Dones sva v podcastu vse zglihala. Boste lahko tudi slišali. …ker sem dojela. Ker sem odrasla. Ker štekam. Ker mi je vseeno. Ker mi je kul, če si ljudje upajo. Hja, ljudje se spreminjamo i guess. No ampak, kljub temu takratnemu kurcanju, je Denis danes prišel v podcast in sva se mela super. In sem totalno navdušena nad celotno njegovo zgodbo, kako je on ta svoj lajf, kariero peljal. Lahko bi rekli-splet naključij. Ampak jaz po tem kar sem danes slišala, raje rečem, da IMA DENIS JAJCA in da je fant od fare. Pa še blazno fit zgleda. Pa kako za vraga, pri tako malo spanja? Je pravi multipraktik. Pa je prišel tja v kafič, kjer sva se dobila, ves svež in nasmejan. Spila sva kavo-častil on kot pravi genetelman, se izljubila kot se za pravega Bosanca spodobi, haha. Potem sva pa šla v studio. In nisva šla ven več kot eno uro.

Zglihala sva pa še eno zadevo. Pred leti ga je na enem od večerov festivala Panč, Pižama na nek način na odru roustal. Denis pa je nato vstal iz publike in odšel na oder. …vzel Teskymu iz rok mikrofon in rekel…hja…nekaj kar je po mnenju nekaterih, izpadlo precej:ufuraško-nastopaško-a je bil le pozitiven odziv na roust. Hja…V podcastu mi je potem tudi povedal zakaj ga na Panču po tistem večeru nismo več videli. Njegova plat zgodbe je precej zanimiva, must say. Boste slišali.

Povedal mi je tudi o fantastični ponudbi iz tujine in zakaj jo je zavrnil.

Seveda je tudi njega doletela čast vlečenja helija, kar je združil z imitacijo Janše in Jankovića. Oba pa sva tudi odpela dve ponarodeli…nekega Šabana Šaulića al kaj jst vem…jst pa Saško Lendero…jebemti svet- pela sva k dva profiča 😀

In to je to…in bilo je še mnogo več. Verjetno bi lahko debatirala še vsaj eno uro. Ampak…kdo bi naju pa poslušal, haha…

Skratka, Denisu in ekipi radia 1 želim še naprej top poslušanost. Jaz pa pičim dalje……v nov podcast- kmalu- z Goranom Dragićem-The Dragonom :)…aja pa tudi divo-Ano Marijo Mitić bom kmalu peljala na eno podcast kavo…:)

Pa še nekaj. Štekam zakaj je Avdiću uspelo to kar mu je- KER JE DEC! Ker si ne pusti jebat mater…pa še marsikaj. Tako. Več pa v podcastu 🙂

 

Ajd, čau družba!

 

 

Sharing :

2 Comment

  1. Prosim za link do podcasta 🙂

    • Hey Kix. V avgustu se podcasti ne bodo predvajali. Bo pa podcast z Denisem prvi predvajani v mesecu septembru ;)…Lepo bodi. Objem, Teja

Leave a Reply

%d bloggers like this: