Funk your life upWaaaa, obožujem takšna jutra, kot je danes. Ne, pravzaprav nasploh obožujem jutra. Ker so mirna. Ker je zunaj še tema in svet počiva. Čez noč se energije nenormalno poklopijo z Vesoljem. Čeprav je čas relativen oz. časa sploh ne obstaja, se z jutrom vedno zaključi nekaj in začne nekaj novega. To je tudi keč tega lajfa- da se v vsakem trenutku lahko konča in začne nekaj novega. Že samo dejstvo, da se v roku nekaj let zamenja naše celotno telo je wau. Nekatere dele našega telesa vsak dan dobesedno nadomestijo novi deli. Za druge dele je potrebnih nekaj mesecev, spet pri tretjih traja približno dve leti. Torej imamo vsakih nekaj let novo telo. Dokazano. Torej moje telo je povsem drugačno, kot je bilo dve leti nazaj, kot je bilo 8 let nazaj in 10 in več. Vse se obnavlja…vse se spremija…izboljšuje. Ker, če mentalno zorimo in se gradimo, potem smo tudi s »časom« drugačni, novi, lahko tudi bolj zdravi, srečni,…drugačni… ker se nekaterih stvari zavedamo. Predvsem se lahko zavedamo, da nič ni večno in da lahko vsak trenutek cenimo življenje, sebe…sebe kot del tega fenomenalnega spreminjajočega se Vesolja. Ljudje smo tako močna , magnetna, energetska bitja…wau. Vsak atom v nas se povezuje v določene molekule, ki poganjajo vsak delček našega telesa. Pa se tega sploh ne znamo zavedati. Ker ljudje se sploh nočemo zavedati. Jaz tega vbistvu sploh ne razumem. Oz.ja-razumem. Zato, ker vsako zavedanje se začne, ko nastopi kriza, katero smo seveda ustvarili sami, ker se nismo dovolj zgodaj zavedli. In ob krizi se ponavadi zavemo negativnih stvari o sebi. Ampak to je nujen del zavedanja. Meni so jutra prav zato tako magična, ker se brez motečih zunanjih dejavnikov, še močneje zavem sebe in sveta okoli sebe. Čez dan se energije v okolici že tako zapackajo in resonirajo z energijami vseh ljudi, da te kaj hitro lahko potegne v vrtinec energetskih iger. Zato je dobro, in to ni moja pogruntavščina, kot pravijo zjutraj vstati čim bolj zgodaj in meditirati. Ker če se zjutraj že naravnaš na pozitivno energijo Vesolja in resoniraš v čiste energije, potem bo tudi dan lažji in lepši in bolj poln. Ne bi govorila o tem, če ne bi v to verjela in doživela.

No tako sem danes začela to jutro. Sicer sem bolj šibko spala, ker je polna luna tik pred vrati in ponavadi njena moč zelo vpliva na moje spanje in je kot neke vrste magnet za moje telesne atome.  Ampak tudi to luno sem uspela obrnit sebi v prid. Jaz vem in vidim, kako ta njena moč vpliva na vse v svetu, na promet, na odnose, na oceane…vse vse. Zato že nekaj časa več ne jamram preden nastopi njena polna mena, ampak se takrat raje usmerim vase. Bolj meditiram. Mogoče se tudi malce bolj umaknem vase…stran od ljudi in vsega. Bolj pazim na to kaj vnašam v svoje telo. Predvsem koliko vode in sladkorja. Vse to vpliva na telo ne samo v času polne lune, ampak tudi sicer. Ljudje pač nismo samo fizična bitja ampak tudi duhovna in okoli polne lune je lahko…huh pestro v glavi J Zato se je fajn imet čim bolj pod kontrolo. Kontrolo pa lahko vzpostavimo že zelo zgodaj zjutraj. Zato sem danes vstala že ob 5ih 🙂 Ker sem sinoči postala kar nekaj nervozna in neka čudna negativnost se je naselila vame. Tisto, ko se ti začnejo v glavi ustvarjat kar neki scenariji čudni…opa! Sem se prav opazila, da nekaj ne delam ok, da lunca že nekaj mešaštrene :)…mislim, ker itak čutiš, ko si happy pa pozitiven…tko, da začutiš tudi, ko te začne nekam dol vlečt. Zdaj pa lahko se prepustiš, da te potegne lahko pa se skontroliraš. Majka milina. Sama tega včasih nisem znala. Zdaj pa sem se naučila zadevo obrnit nazaj na pozitivo. Sam mal sem se mogla umaknit, distancirat od misli, ki so želele prevladati v moji glavi in srcu. Samo zamenjat sem jih mogla. Prebrat nekaj strani v knjigi, ki jo berem…in pustit, da slabe misli odplavajo stran tja od koder so prišle. Ponavadi se to lahko zaštarta takrat, ko ima človek preveč časa. Čeprav le-ta ne obstaja, pridejo trenutki, ko se naš mind malo želi poigrati z nami. STOP! Samo to. Ustavit preden eskalira. Obrnit. Zavrtet nazaj film…da se…tko, da ja…molekule v telesu sem sprostila preden bi zakrknile v gmoto negativnih čustev.

 

Torej…jutro…zgodnje jutro…tišina…tema…Pa sem si skuhala kavo in po dooolgem času zavrtela Paola Nutinija. Z njim se zbujat takole počasi, ob kavici je waaaaa…sploh tale njegov nov komad Iron Sky je presežek totalni. Že tako mi je PRAV VSAK njegov komad vrhunski. Ampak s temle je pa zadel direkt v mozak in srce. The best. Vedno sem full hapy, ko slišim kak nov komad in ki te uno- zadane. Ko si ga lahko vrtiš in vrtiš in vrtiiiiššš…ko ga začutiš. Ko se ti koža naježi. Evo kok lep primer, kako je naš um povezan s telesom. Obožujem ta filing.

Skratka- dobro jutro. Dan bo lep poskrbite za svoje atomčke in zadihajte in se nasmehnite. Vse se spreminja in tudi vi ste drugačni, kot ste bili včeraj. Pa čeprav se je v vašem telesu zamenjalo le nekaj molekul 😉

Funk your life up 😉

Sharing :

Leave a Reply

%d bloggers like this: