Riders on a storm…Zunaj ga prav lepo dežuje. Celi dan je blo tko svinjsko soparno, da sem mislila, da bom crknila. Sovražim soparo. Sovražim vročino. Ono k teče od tebe. Še posebej, ker sem se odkar sem v Laibachu doma, ogojila za ene 6 faking kil. L In pol furam safr v dolgih hlačah in trenerki. Čist bedno. Meseci piva niso blagodejno vplivali na moje telo. Al ok- duša je pa happy. Vsej to. Samo še vseeno bi rada samozavestno naokoli hodila. Ampak jebi ga, ne morš met vsega.

Prejle ga je tako lepo zagrmelo zunaj nad Žalami, da sem si prav ene Doorse gor vrgla. Riders on the storm. Epsko. Carsko. Ludo. Spomini. Oh spomini. Pro na to, da mi je mati moja vrgla stran majco od Doorsov, k sem bla v 8.klasu, ker so kao slabo vplivali name. A res mati? A oni so slabo vplivali name?

Skratka edini good spomin na moja najstniška leta je muska. Vse ostalo je blo bolj bedno. Ampak, če zdaj pogledam nazaj, sem pomoje takrat res bolj čutila kdo sem. Potem so bila samo še prilagajanja.

Prilagajanja prfoksem..staršem se itak nikoli nisem. Pa nisem bla neki full zajebana najstnica. Mal pijank, koncerti, jolice, jebanje prfoksov v glavo…špricanje šole. Pa tako dalje. Ampak sem se tko kul počutla.  In največji problem je, ker ti takrat vsi skušajo vse zjebat. Ker ti kao škodi to, da si tak kot si. Čeprav ti ne.

Ok nikoli nisem bila pretirano odgovorna oseba in vedno v konfliktu z vsemi možnimi. In s sabo. Še danes sem.

Jebena psihologinja mi je v 8.razredu OŠ na razgovoru rekla:«Veš Teja, gimnazija NIIII zate. Ti to ne boš zmogla. Daj nekaj lažjega.«….ma iz inata sem se vpisala na Vegovo gimnazijo v Idrijo, čeprav sem vedela, da nisem karatkter, da bi tam drkala neko brez vezno snov ( sploh matematiko ) in lizala rit prfoksom. No sej nisem dolgo zdržala. Zjebali so me Doorsi. Itak. Pa majca, k mi jo je mati na prvi šolski gim.dan vrgla v smeti. Jebo jo pas. Pol mi je pa vse dol padlo. Samo še spise sem ok pisala in angleščina mi je šla. No pa kemija. Pa biologija. Pa psihologija. Pa kemija….razen matematike. Pri fiziki me je pogojno spustil, zato k sva oba mela rada Doorse. Hhh…what?…pa sem šla. No, bolj odhajala. Pred tretjo konferenco- piči miško v Šiško. Dobesedno. Ne me jebat z nekimi sinusi pa kosinusi pa …poštevanko. Jaz imam višje namene. Višje cilje. Jst sem mal več k ta vaša pof…gimnazija.

Pa je bil tam en mlad ( kao lep. Vse so palile nanjga. )prfoks za glasbeno. K se je zapalil za mojo zblojeno glavo in šmiral na vlko. Ok pa dejmo. Pa sem sam še na glasbo hodila. Čeprav je tip špilal trobento v nekem ansamblu. In to full ni blo kul takrat. Ampak ok ajde. Je blo zabavno poslušat njegove primerjave mene z nekimi kaj jaz vem kakimi liki iz oper z mano…pa skos me je med tem gledu. Hahaha…Valda mi je blok ul vsej zapohani in nažgani tam pri pouku, da me je nekdo opazu. Pa to prfoks. Pa me pokliče v kabinet, da bi se neki rad z mano pogovoru. Really? What? Aja, da če bom njegova muza pa bom lepo tiho, mi bo zrihtal, da zdelam letnik brez popravca, samo, da naj ostanem do konca letnika. Ahaaaa?

Wou…mali trobentač sam vozi!…ne ni bil seksi. Sploh ne. Tako, da se mi je zdel brez veze. Pa sem šla…jebeš fukotožne prfokse na gimnaziji k bi te spravl skoz letnik. Jaz mam večje plane. Im a rider on a storm in ti niti podrazno nisi v moji ligi. Ciao.

Ok zdej se mi pa ne da več pisat. Grem na čik. Pa mal musko v miru poslušat.

To je to za ta dnar…za dones…

Over&out…

Sharing :

Leave a Reply

%d bloggers like this: