Evo nas kod vas ali- im backAloha people.

Na evo, končnooooo, ja končno sem se spravila osvežit tale svoj zblojeni vrtiček so called-blog. Ker klinc, kaj ga sploh imam, če nič ne napišem? Danes bom sicer full kratka, ampak prsežem, da bom zdaj večkrat kaj napisala. Zakaj?

Dobila sem eno tako kul brco v svojo leno rit na čist simple in spontan način.

V soboto sem spoznala eno kul žensko. O njej sem zadnje dni kar nekaj napisala. Tereza Vuk. Bloggerka in pisateljica in tkole ko jo berem- je tut na nek način soul-mejtka. Ne ne bom kopirala njene spontanosti pisanja. Sem pa ugotovila, da je pisanje bloga lahko res simple. Nič več pretiranega izbiranja besed in smiselnosti stavkov. To me je vedno najbolj jebalo. Že ona misel, da se moram vsest pa strest neki v word iz sebe, me je zamorila. Ker sem vedela, da bom zabluzila u božjo mater. Pa ni treba sploh. Samo piši punca. Ne obremenjuj se z slovnico. Če ti paše preklinjati- daj! Konec koncev je tole moja spletna stran in svoboda govora je tut moja pravica. In eto. Simple. Samo začni. Zbruhaj se, če se moraš. ( ne dobesedno, čeprav včasih to tut paše…kar gre noter mora tut ven. Eureka! Tnx girl.)

In evo. Dobra minuta in imam že toliko napisanega. Juhuhu pa bruhuhu. Dons se mi ne da več stresat ciničnega humorja v svet. Bom pa jutri. In jutri bo epsko. In sem happy. Terezika draga- vesela sem, da sem te spoznala <3…pa naj bo danes tole samo, kot neka zahvala. Optimističen začetek in napoved nečesa dobrega. Filtriranja mojih misli in včasih bizarnih idej…itd. Pa tudi povabilo, da jo bejbo preberete. Klinac- nimam problema z ženskami, ki so dobre. Ki obvladajo. Ki so kul. In ona je kul. In ona je »kriva«, da zdaj tole pišem. In sem ponosna nase. Ker bom pisala.

Kot sem rekla nočem kopirat nikogar. In tudi ne bom. Ne nje, ne nikogar drugega. Samo skapirala sem, da sem lahko točno taka kot sem. Spontana. Smotana. Tečna. Zadirčna. Kritična. Nekritična. Vulgarna. Vljudna…da sem kul taka kot sem. Evo to. In to bo to. Ker po svojih prvih blogih ( v katerih sme pisala predvsem o sexu in pritiklinah in izikinah povezanih z njim…)sem pol kr mal zašla in postala sama sebi uiber dolgočasna in tečna. Ja saj ste brali bloge. Sej so kul. Nič ne rečem. Sam sem se pa namatrala z njimi. Zakaj? Ker sem želela pustit nek vtis. Na koga kurca palca portugalca?  Kao- kok je men vse jasn in kako sem jst kul. Ja sem kul ja.  Ampak zdej sem res kul in ego seka na polno. In prav je tako. Nič več delanja vtisov ampak samo še…… jaaaaaaaz.

Ok, da ne zabluzim. Ker komu se pa da brat neke dolge zblojene zapise. In ker zdajle nisem smešna. Samo navdušena. In to je super.

Skratka Tereza je carica. Pika. Berete jo lahko na: terezavuk.com

No upam, da boste brali tudi mene.

Tako to je to. Over&out

Leave a Reply

%d bloggers like this: